Toen ik in 1994 mijn opleiding aan Academie Minerva had afgerond, vond ik dat het tijd werd om mijn andere liefde, de muziek, weer op te pakken. Samen met Klaas Jan Elzinga richtte ik de band "Ice for the Eagles" op. We maakten samen nummers geinspireerd door o.a.  R.E.M, Sinead O'connor, Jethro Tull, Captain Beefheart. De band heeft 2 jaar bestaan, in wisseldende bezettingen. Hoogtepunt uit die periode was wel het behalen van de "Rode Oortjes" finale, begin 1996.

In 1996 viel de band uiteen en ben ik solo verder gegaan. Wel werk ik regelmatig met nadere muzikanten samen. Voor de CD "Wylst de sted slept" heb ik verschillende muzikanten gevraagt om samen met mij de nummers te arrangeren.

Ook solo heb ik aan verschillende wedstrijden meegedaan. Zo won ik in 2001 het singersongwriters-festifal in Groningen en stond in in de halve finale van de grote prijs van Nederland.

Inmiddels zijn er 3 solo CD's verschenen; "Wylst de sted slept" (1999), "Transparant bloed" (2001) en "Lucus"(2009). Waren de nummers van "Ice for the Eagles" allemaal  engels, mijn solowerk bestaat voornamelijk uit friestalige songs. De laatste CD "Lucus" is voornamelijk engelstalig.

De liedjes zijn grotendeels door mijn zelf geschreven (tekst en muziek). Voor meer info over de CD's kun je kijken bij Discografie.